Lămâia este folosită pentru a trata o serie de boli şi este populară în întreaga lume. Fructul este un amalgam de calciu, fosfor, zinc, fier şi mangan. De asemenea, conţine o cantitate mare de vitamina C. Datorită prezenţei acestor substanţe fructul este benefic şi oferă o varietate mare pentru multe maladii pe care le puteţi avea. Sucul de lămâie ajută şi la digestie.
lamaie
Datorită proprietăţilor astringente a fructului, puteţi curăţa adânc porii şi reduce gestiunea uleioasă de pe faţă. De asemenea, acţionează ca un înălbitor natural şi elimină murdăriile de pe piele. Pentru aceasta, se amestecă o lingură de suc de lămâie cu cremă pe bază de lapte şi se masează mâinile, picioarele, faţa.

După câteva minute, spălaţi-vă cu apă caldă. Pielea Dvs va fi mai moale şi va arăta mai hidratată.

Pentru a elimina toxinele din organism, trebuie să beţi un pahar de apă caldă cu suc de lămâie. Aceasta vă va uşura procesul de eliminare a deşeurilor din organism, dar şi va preveni durerile cauzate de reumatism şi artrită.

Sucul de lămâie poate face minuni şi pentru păr. Dacă veţi clăti părul cu suc de lâmâie, veţi preveni căderea părului şi îi veţi adăuga un pic de strălucire. (X.S.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment