Un stil de viață echilibrat înseamnă, automat, o viață mai lungă. Pentru creșterea speranței de viață, specialiștii în nutriție recomandă tuturor persoanelor să includă în alimentația lor acest elixir al tinereții.

Este vorba de o băutură preparată din ingrediente naturale. Ai nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir, 4 morcovi, 3 mere și sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine. Vei obține o băutură cremoasă și delicioasă, care se recomandă pentru consum dimineața, înainte de micul dejun. Important este, de asemenea, să o consumi întotdeauna proaspătă.
Băutura miraculoasă ce-ți oferă o viață lungă
Ghimbirul
Ghimbirul scade colesterolul din sânge și distruge bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariția ulcerului. În plus, acest condiment stimulează refacerea florei intestinale, reglează peristaltismul intestinal și combate durerile de cap și migrenele.

Morcov
Morcovul este esențial pentru sănătatea inimii, ochilor, dinților și gingiilor. Specialiștii susțin că această legumă previne apariția atacului de cord, îmbunătățește vederea, previn cancerul și menține sănătatea și frumusețea pielii.

Merele
Merele întăresc imunitatea, stimulează procesul de slăbire, îmbunătățesc funcționarea rinichilor, a ficatului și a vezicii biliare. Previn, de asemenea, afecțiunile dentare și gingivale, protejează sistemul cardiovascular, reduc stresul și oboseala, combat insomnia și țin la distanță virusurile și bacteriile care atacă organismul.

Lămâia
Lămâia reduce tensiunea, elimină toxinele din corp, ușurează simptomele artritei, protejează organismul de infecții, de răceală și de afecțiuni dentare. Nu în ultimul rând, lămâia întărește imunitatea.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment