Gândurile noastre frumoase pe care vrem să le adresăm cunoscuților și rudelor se lovesc deseori de lipsa de inspirație, motiv pentru care am găsit zeci de mesaje de Crăciun pe care să le trimitem celor dragi cu ocazia acestei sărbători minunate.

@@@

Urări de Crăciun pentru prieteni

@@@

”În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această seară magică!”.
Mesaje de Anul Nou, pentru toată familia
@@@

”Fie ca magia Crăciunului să vă bucure inima și să vă îndeplinească fiecare dorință”.

@@@

”Sărbatorile Crăciunului să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate”.

@@@

”În deplin consens cu încălzirea globală îți urez un călduros Crăciun fericit!”

@@@

”Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

@@@

”Cu ocazia acestei sărbători îți ofer inima mea de care te rog să ai grijă până la Crăciunul următor”.

@@@

”În seara de Crăciun te invit sub o crenguță de bras să ne punem împreună o dorință și să o facem să se împlinească. Accepți?”.

@@@

”În noaptea de Crăciun, oamenii vor iubi deplin, cu dragoste pură și nevinovată. În noaptea de Crăciun, toți vor simți ca noi doi. Sărbători pline de magie să avem!”.

@@@

”Cred că am fost în capul listei de fete cuminți, pentru că am primit un Crăciun numai cu tine! Sărbători fericite, iubitul meu!”.

@@@

”Moș Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte, așa că m-am trezit cu tine. Crăciun fericit, iubitul meu!”.

@@@

„Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!”.

@@@

Ce zodii sunt afectate de Luna rece, vizibilă de Crăciun

@@@

”Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile Cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”.

@@@

”Ho-Ho-Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, daruri multe și bani, dar nu de dat”.

@@@

”Sărbători Fericite și un brad cât mai frumos, să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos”.

@@@

”Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!”

@@@

”Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă calea către și mai multă iubire.”

@@@

”Steluțe argintii și sunete de clopoței zglobii în inimă să vă aducă numai bucurii.”

@@@

”Crăciunul să vină cu liniște și sănătate, iar în casă să aveți de toate.”

@@@

”Asemenea bradului de Crăciun împodobit cu luminițe, viața să vă fie plină de culoare.”

@@@

”Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!”.

@@@

”Primul pom voi m-ați învățat să-l împodobesc. Am făcut bradul și mi-aș fi dorit să fiți și în această zi alături de mine” Crăciun fericit pentru cei mai buni părinți din lume”.

@@@

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”.

@@@

”Părinții mei dragi, fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment