Gimnastica oferă un efect pozitiv asupra stării de sănătate a organismului, îmbunătățind funcțiile sale de bază. Mai jos găsiți câteva exerciții ușoare, care vă vor ajuta să aveți o talie subțire.

Aplecarea
Cu picioarele depărtate și ținând brațele în cruce, corpul trebuie menținut în poziție verticală. Bustul se apleacă în față până când devine paralel cu solul, iar brațele sunt menținute în aceeași poziție de la început. Este obligatoriu ca picioarele să fie bine întinse, iar spatele să rămână perfect drept. Ulterior, se vor executa răsuciri rapide ale bustului, spre dreapta și spre stânga, atingându-se solul cu mâinile. La fiecare răsucire, se expiră profund.
Exercitii pentru un abdomen plat
Sprijinirea laterală a corpului
Ul alt exercițiu presupune sprijinirea laterală a corpului într-un singur braț, ținând în același timp cealaltă mână în șold. Corpul menținut în poziție dreaptă se coboară ușor până când șoldul atinge solul. În timpul acestei mișcări se expiră profund. Ulterior, se va reveni la poziția de început.

Ridicarea genunchilor
Culcat pe spate, ținând brațele întinse, ridici genunchii păstrându-ţi echilibrul. Revii apoi ușor la poziția întinsă la spate, inspirând profund.

Exercițiu pe spate
Șezând pe spate, cu brațele în cruce și palmele întinse pe sol, picioarele perfect drepte și lipite se ridică până la verticală. Păstrând aceeași poziție, se va reveni cu picioarele la orizontală, expirându-se domol. Se inspiră apoi preț de câteva secunde și se ridică din nou picioarele la verticală.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment