Buzele sunt foarte fragile si de aceea trebuie sa fiti foarte atente in ingrijirea pe care le-o acordati in fiecare zi. E foarte important sa folositi produse pentru machiaj ce au in compozitie ingrediente active noi, care sa regenereze pielea buzelor, sa le dea suplete si sa le hidrateze, pentru a-si recapata culoarea naturala, roz.

Este recomandabil sa optati pentru rujuri cu o formula fina, usoara, care sa se aseze ca o pelicula imperceptibila pe buze, creand senzatia de natural. Daca aveti buzele uscate, folositi un balsam de buze care sa contina camfor. il puteti folosi si ca baza pentru ruj, care trebuie sa fie foarte hidratant. Gloss-ul (luciul de buze) este o alta varianta care va poate ajuta sa va pastrati buzele fragede.

Evitati formulele de ruj care dureaza mult, pentru ca nu contin grasimi si usuca foarte tare. Pe noapte puteti folosi pentru buze aceeasi crema pe care o aplicati in zona din jurul ochilor.

O data sau de doua ori pe saptamana, inainte de a va culca aplicati pe buze ulei de migdale dulci. Pentru un zambet frumos, faceti, in mod regulat, un gomaj al buzelor cu un gel pentru fata, ca sa eliminati pielea moarta.

Buzele bine machiate sunt cele carora li se acorda mai multa atentie. Desigur, va puteti da cu ruj repede si sa strangeti buzele pentru uniformizare. Este ceea ce fac cea mai mare parte a femeilor... si este o greseala. Buzele cu margini perfecte sunt destul de rar intalnite si, de aceea, nu este un efort prea mare sa le acordati unu-doua minute pentru a le redesena.

Daca aveti puf pe buza superioara, indrazniti sa-l indepartati cu ceara calda sau rece, prin epilare electrica, cu penseta sau prin decolo-rare, daca nu este prea des, pentru ca nimic nu este mai urat decat aceasta umbra pe fata unei femei.

Urmand micile sfaturi, veti avea cu siguranta buze frumoase si un zambet cuceritor.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment