O crema de fata, care lupta impotriva ridurilor prin imitarea efectelor paralizante ale veninului de sarpe, a devenit cea mai bine vanduta crema din lume.
Crema cu venin face tenul fin
Crema, utilizata deja de vedete de la Hollywood precum Gwyneth Paltrow, are in componenta veninul unui sarpe asiatic. Producatorii spun ca efectul cremei este similar muscaturii unui sarpe. Aceasta ajuta la pastrarea fina a fetei si se crede ca are acelasi efect ca tratamentul celebru cu Botox.

Crema a fost pusa in vanzare recent, in magazinele Selfridges din Marea Britanie, devenind peste noapte cel mai popular tratament antirid. Veninul de sarpe folosit pentru fabricarea "micracolului", cum a fost supranumita, este un venin sintetic al unei vipere din Malaezia. Aminoacizii din venin blocheaza semnalele terminatiilor nervoase, astfel ca muschii se contracta, iar ridurile nu se mai formeaza. Ingredientul activ al cremei a castigat Premiul suedez pentru Tehnologie in 2006.

Dr. Aamer Khan, director medical al unei clinici din Londra, a declarat: "Crema este folositoare persoanelor care nu vor injectii. Efectele nu vor fi la fel de dramatice ca in cazul Botoxului. Tratamentul trebuie aplicat des, deoarece se elimina repede din corp".

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment