Tentatia de a manca caloric, dar a nu obtine exces in greutate le face curioase chiar si pe cele mai curajoase reprezentante ale sexului frumos.
Cum să mănânci delicios și să nu te îngrași?
S-a dovedit ca petru a-si realiza visul nu este atat de greu - suficient doar sa incluzi in meniul de zi cu zi laptele. O alimentatie bogata in produse lactate te va ajuta sa rezolvi o sarcina dificila - de a manca mult si gustos fara sa te ingrasi.

Minunea nu va intarzia sa apara, deoarece s-a dovedit ca produsele lactate ajuta la arderea grasimilor. Sa detecteze aceste proprietati uimitore ale laptelui au reusit cercetatorii de la Universitatea din Tennessee care au aplicat acest studiu pe barbati si femei ce sufera de obezitate.

Toti au avut un regim alimentar  cu un nivel atat scazut cat si ridicat de produse lactate. In rezultat, persoanele care au folosit mai multe produse lactate, puteau consuma mai multe calorii fara sa acumuleze grasimi, potrivit sanatatea.com. In plus, barbatii si femeile care au aplicat aceasta dieta”de lapte”, aveau niveluri mai scazute de calcitriol, ce reprezinta forma activa a vitaminei D.

Ultimul blocheaza descompunerea si oxidarea grasimilor de catre celule, ceea ce face ca aceste procese sa fie mai putin acive. (P.O.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment