De ce în unele diete volumul sânilor se micşorează? În timpul unui regim alimentar rigid, doamnele se limitează nu numai în multe calorii, ci şi în apă. În contrast cu pieptul de sex masculin, cel feminin nu este format numai din muşchi şi ţesut adipos, dar şi din glanda mamară. Deci, prin definiţie, fierul nu poate pierde în greutate. Dar ar putea deveni mai mic în volum, în cazul în care organismul se va deshidrata.
Slabim corect fara afectarea pieptului
Este necesar să se organizeze un antrenament şi un regim alimentar, ca ţesutul adipos să dispară (de la aceasta pieptul nu-şi pierde elasticitatea), dar volumul ţesutului muscular şi glandei mamare să rămână. Puteţi face acest lucru folosind o dietă echilibrată şi exerciţii zilnice.

Pentru a face sânii mai fermi şi mai atractivi, doamenele trebuie să facă flotări şi iar flotări. Nu se permite deshidratarea. În timpul antrenamentelor cu exerciţii de forţă, se cheltuie în jur de 300kcal, notează sanatatea.com. Această pierdere trebuie compensată, utilizând circa 300ml de apă. Nu se folosesc ceaiuri sau sucuri, ci apă obişnuită.

În ceea ce priveşte alimentaţia, se ţine cont de caracteristicile fizice ale persoanei în cauză. Se recomandă o astfel de dietă, ca cantitatea de grăsimi să nu fie mai mare de 12%, glucide - nu mai mult de 30-40% după conţinutul caloric.

Dieta măr-crevete
Un exemplu de dietă este cea în care se folosesc mere şi crevete. Timp de 3 zile de o astfel de dietă puteţi pierde până la 3kg. Aveţi nevoie de doar 2 produse - crevete şi mere. Puteţi mânca atât, cât doriţi.

Crevetele se fierb într-o apă puţin sărată. Se întrebuinţează cu mere - acre, dulci, după gustul Dvs. şi în cantităţi nelimitate.

Băuturi: ceai sau cafea (fără zahăr), apă minerală, sucuri. Se permite şi un păhărel de vin alb - ideal folosit cu crevete. (X.S.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment