Multe femei nu ştiu cum să-şi aleagă sutienul sau au probleme cu măsurile. Iată un ghid care te va orienta în găsirea sutienului potrivit in funcţie de nevoile tale.

Pentru susţinerea sânilor
Dacă ai sânii mari, atunci ai nevoie de o cupă sau o bandă de susţinere mai mare. Un alt element la care tebuie să te uiţi este fermitatea benzii de susţinere de la spate, care să sprijine sânii, dar care să nu se ridice prea mult. Pentru o susţinere maximă, caută sutiene care să aibă cupe bine formate şi care nu presează sânul. Multe femei cu sânii mari îşi presează sânii în cupe prea mici. Materialul din părţile laterale ar trebui să fie puternic şi elastic.
Cum iti alegi corect sutienul
Pentru ridicarea sânilor
Pentru un decolteu atractiv apeleză la sutienele care au o bandă fermă, suport cu sârmă şi care-ţi ridică sânii. De ce ai nevoie de o bandă de suport fermă? Dacă banda va fi prea slabă, sânii tăi vor arăta ca şi când ar atârna. Aceasta ar trebui să stea cât mai jos, pe spatele tău.

Sutien pentru sport
Atunci când faci sport este foarte important să porţi un sutien special. Nu purta un sutien normal, care te strânge, ci unul confortabil. Dacă optezi pentru o bustieră, e bine ca ea să aibă compartimente separate pentru fiecare sân. Atunci când alergi fiecare sân trebuie să se mişte individual. Un sutien sport trebuie să aibă mai multe straturi de material în părţile laterale.

Sutien pentru ocazii speciale
Atunci când îţi cauţi lenjerie intimă pentru o ocazie specială trebuie să ai în gând asortarea: sutien şi chiloţei la fel. Ai grijă la gradul de vizibilitate a bretelelor. Gândeşte-te la sutienul fără bretele sau la corset.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment