Frumusețea sânilor are mai multe caracteristici, printre care raportul cu restul corpului (sănii mari pentru un corp firav pot fi prea contrastanți), consistența, tonicitatea precum și funcționalitatea (glanda mamară sănătoasă).

Există două categorii de alimente care ajută la menținerea frumuseții sânilor și chiar la mărirea acestora - o categorie "bună" și una "rea". Un șir de produse precum dulciurile (cu zahăr, nu îndulcitori artificiali), carnea proaspătă de animale / păsări tinere (pui, vițel etc.) ce conține hormoni de creștere, unii aditivi alimentari sintetici, produsele de patiserie produc creșterea sânilor, însă aceștia devin moi și "pufoși". Efectele urmărite de femei nu constau însă doar în mărirea sânilor, ci și în creșterea fermității acestora.
Sani frumosi cu alimentatie corecta
Pentru creșterea sânilor și a fermității acestora există o altă categorie de alimente, reprezentată de legume și fructe proaspete, măsline negre, uleiul virgin de măsline, soie și germeni de soie, grâu și germeni de grâu, frunze și semințe de mărar, frunze de țelină, alune neprăjite, nuci, semințe de floarea-soarelui neprăjite și germeni de cereale. Toate acestea nu numai ca asigură creșterea și fermitatea sânilor, dar și simetria acestora și remodelarea întregului organism. Un regim îmbogățit cu aceste alimente ar trebui urmat cel puțin jumătate de an pentru a observa rezultatele.

Plante ce conțin hormoni
Atenție: femeile cu tulburări menstruale majore, menstruație abundentă, tumori la nivelul organelor genitale sau noduli la nivelul sânilor nu vor folosi aceste plante. Pentru frumusețea sânilor este indicat un amestec de plante precum rădăcina de lemn dulce, semințe de mărar, flori de busuioc și semințe de anason. Toate acestea se macină până se obține un praf fin din care se va lua o linguriță dimineața pe stomacul gol în fiecare zi. Pentru a avea un gust bun și pentru a fi mai ușor de consumat, puteți amesteca praful cu miere, având grijă să mențineți doza de praf consumată (câteva linguri de amestec cu miere, în dependență de cantitatea de miere adăugată).

Uleiuri pentru creșterea sânilor
În mod normal, utilizarea acestor uleiuri este asociată cu un masaj ușor al sânilor, efectuat prin manevre circulare și nu sunt indicate femeilor ce prezintă noduli la sâni sau alte procese inflamatoare. Cele mai folosite uleiuri sunt:

- Uleiul de mărar, pe care îl puteți găsi la plafar sau farmacii cu produse naturiste. Dacă nu doriți să îl cumpărați, îl puteți prepara prin măcinarea semințelor de mărar și amestecarea acestora cu ulei de măsline, lăsându-se amestecul la macerat 3 săptămâni. Acest ulei va fi folosit de 2 - 3 ori pe zi, aplicând o cantitate moderată de ulei pe pielea bustului și masând circular, astfel încât uleiul să fie absorbit. Este posibil ca la începutul tratamentului să apară ușoare dureri de sâni, care se vor remite în maxim o săptămână.

- Uleiul din germeni de grâu, pe care îl puteți procura tot de la plafar sau magazinele cu produse naturiste. Dozele de administrare sunt aceleași, de 2 - 3 ori pe zi, asociate cu masajul circular al sânilor. Îl puteți asocia cu vitamina E, având un puternic efect estrogen.

Tot ceea ce este natural și protejează organismul împotriva cancerului (varza, ceaiul verde, algele marine, uleiul de pește, fructele, legumele) sunt utile pentru sănătatea sânilor prin protecția anticancer pe care o oferă.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment