Vrei un machiaj strălucitor și uniform? Atunci, înainte de fardul de ochi, aplică un strat de pudră transparent.

Buclele sunt întotdeauna sexy. Împarte părul în 2 jumătăți pe care să le rotești în mici cocuri în creștetul capului, după ce le-ai dat cu spumă sau cu gel. După o oră, eliberează părul din strânsoare și îți treci degetele prin bucle.

Poartă la plajă o pălărie șic, cât mai ușoară. Dă-ți tot părul pe spate, înainte de a așeza pe cap. Când o scoți, piaptănă-te cu capul în jos pentru a reda volumul parului.
Sfaturi pentru a fi frumoasă
Tratează ochii iritați și umflați de atâta soare cu comprese speciale, care conțin antioxidanți, mușețel și extract de portocale sau infuzie de albastrele. Calmează umflăturile, revitalizează și protejează pielea.

Împrospăteaza-ți coafura de peste zi pentru ieșirea de seară, cu fetele și băieții din gașcă. Udă-ți palmele înainte de a le trece prin păr. Astfel vei revitaliza spuma sau gelul de păr pe care le-ai aplicat de dimineață și care, după 8 ore de muncă sau studii, au dispărut.

Ai nevoie de strălucire - în contrast cu tenul arămiu și gloss-ul în nuanța cireșelor. Pentru asta, este necesar să începi un tratament de albire a dinților. Îl poți efectua fie la cabinetul stomatologic, fie acasă. Calmează tenul înroșit de prea mult soare (sau prea multe cocktail-uri) cu o cremă ușoară, hidratantă, pe bază de substanțe anti-inflamatorii.

Decolorează puful pe care îl ai pe ceafă. Atrage atenția ori de câte ori îți miști capul și astfel va arăta interesant când îți strângi părul în coc sau coadă.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment