Costumul de baie, deşi este în general o piesă aproape minusculă a garderobei, pune cele mai multe probleme - tocmai pentru că acoperă aşa de puţin şi descoperă atât de mult!
A slabi cu cateva kg e simplu
Tocmai gândindu-ne la cât de mult trebuie să facem pentru a ne purta acoperit corpul cu graţie pe plajă sau la piscină, am conceput o listă cu câteva lucruri pe care ne putem baza, nu numai pentru a slăbi câteva kilograme, dar şi pentru a arăta bine.

- Apa plată: cam 2 litri pe zi sânt suficienţi. Ne ajută atât să eliminăm toxinele din organism cât şi să ne păstrăm pielea hidratată.

- Cerealele: un bol de cereale cu iaurt degresat sau lapte dimineaţa asigură doza de energie şi vitalitate necesare pentru întreaga zi, dau senzaţia de saţietate, aşa ca nu vom suferi deloc de foame;

- Lămâie (citrice): de preferat sub formă de fresh (nu sucuri naturale care conţin conservanţi). Creşte adrenalina şi metabolismul se mişcă mai repede.

- Ceai de slăbit: în limitele recomandate, este folosit pentru dezintoxicarea organismului şi rezolvarea anumitor probleme de tranzit intestinal;

- Laptele hidratant: pentru ca pielea - în special cea de pe picioare - să fie catifelată şi plăcută la atingere;

- Exerciţii pentru abdomen: oricât am suferi de foame, dacă musculatura nu este lucrată deloc, nu vom putea face niciodată concurenţă modelelor;

- Exerciţii pentru fese: doar ştim care părţi ale anatomiei feminine atrag la prima vedere, trebuie ţinute în formă;

- Gândirea pozitivă: poate cea mai importantă. Atâta timp cât ştii că se poate să îţi doreşti suficient de mult, este imposibil să nu reuşeşti.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment