Această zi specială vreau să-ți amintești de iubirea ce ți-o port în suflet.

---
În această zi specială, vreau să aduc primăvară în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulți ani!
Ești unica femeie din viața mea și lumina sufletului meu...

---

La mulți ani de 8 Martie, iubita mea!

---

Îți doresc o primăvară senină, cu multe bucurii!

---

La mulți ani de 8 Martie!

---

În această zi specială, vreau să aduc primăvară în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulți ani!

---

Chiar dacă azi o să te pierzi printre flori și declarații de dragoste, nu uita că există în viața ta cineva care te iubește mai presus de orice. La mulți ani de 8 Martie!

---

Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!

---

De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări!

---

Pentru minunata mea soție, care știe sa iubească cu pasiunea unei fecioare și cu tandrețea unei mame. Acest cadou exprimă doar o parte infimă din dragostea imensă care clocotește în inima mea pentru tine.

---

Un cadou de vis pentru o soție de vis. Dacă aș fi știut ce frumoasă va fi viața cu tine te-aș fi cerut de nevastă în clipa în care te-am cunoscut. Ce bine că ești a mea! Soțul tău recunoscător.

---

Unele femei își doresc blănuri și bijuterii, tu-mi ceri doar dragoste și vorbe dulci. Ești o femeie deosebită și te vreau alături pentru totdeauna. Sper că această veste să te bucure și acest cadou să-ți încânte inima – e un cadou minunat pentru că e despre tine.

---

Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor și viața mea este paradisiacă alături de tine. Stăpâna inimii mele, iți ofer azi roadele ei, care ți se cuvin: toată dragostea mea iți aparține. Scumpa mea iubită, te ador!

---

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mamă!

---

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna... întotdeauna mama mea! La mulți ani!

---

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericit că mi-ai dat viață și vreau sa iți mulțumesc! Te iubesc și iți urez un sincer La mulți ani, MAMĂ!

---

Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume! La mulți ani!

---

Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi iți mulțumim și te iubim. La mulți ani!

---

Mami, te iubesc. Pentru mine ești unica, ești primăvara mea însorită! La mulți ani!

---

Dragă mamă, de ziua mămicilor eu iți urez multă sănătate și să te bucuri de toți ce ce te înconjoară! La mulți ani!

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment