Trebuie doar să aplici rimei şi pe genele de jos. Dar nu încerca acest lucru dacă ochii tăi sunt obosiţi. Pentru că vei scoate şi mai mult în evidenţă cearcănele şi pungile de sub ochi.
Pentru ochi mari si frumosi
Ai gene prea lungi şi de fiecare data când te rimelezi te alegi cu corniţe pe pleoape?
În primul rând, nu mişca pleoapele decât după ce mascara s-a uscat. Pentru a încărca periuţa cu tuş, nu o introduce în tub prea des.

Este suficient să faci câteva mişcări circulare, să roteşti periuţa în tub fără a introduce prea mult aer. Fiindcă astfel rimelul se usucă mai repede. Chiar dacă nu se strică, nu folosi un tub de mascara mai mult de trei luni. Se pot aduna diferite bacterii care fac rău ochilor. Pentru a nu avea probleme, nu împrumuta cosmetica ta prietenelor şi nu accepta să foloseşti un produs testat de altcineva.

Trucuri
  • Aplică mascara de la rădăcină până la vârf, mişcând periuţa în zig-zag, pentru a separa cât mai bine genele.
  • Periuţa s-a încărcat cu prea mult tuş? Şterge-o cu un şerveţel, începând de la baza ei către vârf. Dar ai grijă! Alege şerveţele care să nu lase scame.
  • Pentru că genele din colţul exterior al ochilor sunt mai lungi, trebuie să le curbezi mai tare şi să le disciplinezi, iar dacă nu eşti adepta look-ului natural, poţi aplica mascara în două straturi.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment