Ceapa și usturoiul sunt două alimente care luptă cu microbii, fără a fi nevoie de a le consuma. Cercetările arată că acestea, în stare decojită, odată intrate în contact cu aerul, au proprietatea de a se lupta împotriva bacteriilor și a virusurilor.
Beneficiile oferite de o ceapă tăiată într-o încăpere
Din această cauză, unele persoane pun ceapa și usturoiul direct pe masă, fără a le mai introduce în mâncăruri și de multe ori le consumă crude, pe stomacul gol, îndeosebi când suferă de gripă sau răceală.

Dacă ceapa nu se consumă pe loc, ci este lăsată tăiată într-o încăpere, aceasta începe să absoarbă microbii din aer, iar în momentul în care se consumă, ea va fi plină de viruși și va acționa ca un antidot natural împotriva răcelii ori gripei.

Mulți au experimentat cu ceapa tăiată, lăsată în încăperi și au constatat că fie se îmbolnăveau mai rar, fie forma bolii era una ușoară și se vindecau mult mai repede.

Pentru a obține un rezultat mai eficient, tăiați o ceapă la ambele capete, înfigeți o furculiță într-unul din ele, apoi puneți capătul respectiv într-un borcan gol și așezați-l la căpătâiul pacientului peste noapte.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment