În perioada 28 septembrie 2006 – 01 octombrie în or.Lvov, Ucraina s-a desfăşurat ediţia a 11-a a festivalului internaţional de jurnalism „Vera. Nadejda. Liubovi”.

La ediţia de anul acesta a festivalului a participat şi radio „Sănătatea”, care a obţinut titlul „Postul de radio al anului” la categoria „Posturi de radio specializate”. Aceasta se datorează consecvenţei şi devotamentului cu care colaboratorii postului de radio pe parcusrul a mai bine de 6 ani de zile promovează educaţia pentru sănătate.
Postul de radio al anului
Prin intermediul radioului „Sănătatea” s-au petrecut numeroase companii promoţionale, concursuri, Zile Internaţionale şi Mondiale conform calendarului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), toate contribuind la atingerea scopului organizaţiei a cărei deviză este „Nimic nu este mai eficient şi nimic nu costă mai ieftin ca prevenţia”.

Printre scopurile festivalului anual se numără: aportul pentru dezvoltarea jurnalisticii, libertăţii de exprimare, stabilirea colaborărilor între mass-media din diferite ţări, consolidare reformelor democratice şi stabiliea gradului de dezvoltare a jurnalismului mondial.

Participanţii din diferite ţări au putut concura pentru titlurile: jurnalistul anului, publicaţia anului (inclusiv electronice), emisiunea TV a anului, agenţia de ştiri a anului, reporterul foto al anului, televiziunea anului, postul de radio al anului şi agenţia de presă a anului.

Membrii comisiei de creaţie au fost selectaţi din mai multe ţări participante la concurs: Bulgaria, Belorusia, Moldova, Ungaria, Slovacia, Estonia, Georgia, Polonia, Cehia, Rusia şi Kuveit. end ***[Nord - Press]

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment